Vad är den bästa väskan för din rygg

Vad är den bästa väskan för din rygg?
I dessa moderna tider blir det alltmer nödvändigt att bära med mer föremål än vad som är bra för ryggen. En smartphone (eller två), en ipad eller bärbar dator, plånböcker fulla av bytes- och kreditkort, bilnycklar, husnycklar, dokument och en flaska vatten lägger till mer vikt än du tror. Mödrar med små barn bär ännu mer, vävnader, babyservetter, drycker och hälsosamma snacks, leksaker, böcker och ofta byte av kläder eller två. Ju mer vi bär ju större väska vi tror att vi behöver, och ju större väska vi har, desto mer lägger vi i den.

Vad är den bästa väskan för din rygg
Oavsett storleken på väskan du har, eller vill ha, det första du behöver göra för att hjälpa ryggen är att ta en lång, hård titt på vad du bär runt varje dag och försöka minska den. Använd inte samma väska, eller samma väska, dag efter dag, fördela vikten genom att bära den på olika delar av kroppen varje dag.
Vad är den bästa väskan för din rygg
En axelväska lägger uppenbarligen mer vikt på ena sidan av kroppen som så småningom kommer att påverka sättet du går (din naturliga gång) som bestäms av hur armarna svänger i balans med din steg. När balansen i din kropp kastas ut är slutresultatet vanligtvis ryggproblem, särskilt eftersom vi alla har en tendens att bära väskan på samma axel för det mesta. När du bär en axelväska, försök att ta med dig minsta belopp och försök att byta mellan båda axlarna så ofta du kan.
Vad är den bästa väskan för din rygg
En handväska är bättre än en axelväska om du har en dålig rygg, men den är inte lika lätt och bekväm att bära. Återigen, om du tar en handväska, byt händer varje gång du tänker på den.
Vad är den bästa väskan för din rygg
Messenger väskor (som är utformade så att remmen går över din kropp) är mycket bättre men är ofta inte lika eleganta som andra väskor. Messenger väskor är perfekta för män eftersom de vanligtvis är i bra storlek, mycket vanliga och har en tjock, bekväm rem.
Vad är den bästa väskan för din rygg
Traditionella cross-body väskor är ett bra sätt att bära värdefulla tillhörigheter eftersom de är tvärs över kroppen och svåra för någon att få tag på förutom dig. De är också mycket bättre för din rygg eftersom väskan är i mitten av kroppen och de tenderar att vara små jämfört med andra stilar. Uppenbarligen kan alla cross-body väskor också användas som axelväskor och vissa av dem har till och med avtagbara remmar så att de kan användas som kopplingsväskor. och andra väskor.

Den absolut bästa väskan för din rygg är en ryggsäck, men om de är för tunga och remmarna inte är rätt inställda kan de också orsaka skador på ryggraden genom att du lutar dig lite bakåt.
Vad är den bästa väskan för din rygg
Det finns några vackra läderryggsäckar på marknaden, några små, mjuka och feminina och andra med handtag och olika remmar som gör att de också kan användas som handväska eller axelväska. Vi har några vackra läderhandväskor som har mycket smarta, mångsidiga remmar vilket innebär att du kan, utan att lägga på eller ta bort några remmar, bära dem i handen, över handleden, på axeln eller som en ryggsäck. Som nämnts ovan är det bättre att inte använda samma väskstil varje dag så denna 3 i 1-stil är mycket användbar och en utmärkt kompromiss.
Vad är den bästa väskan för din rygg
Om du har ryggproblem och behöver ha med dig större saker än genomsnittet, antingen för jobbet, för att du har små barn eller för att du reser, är en ryggsäck svaret för dig, förutsatt att du följer några enkla regler.

Med de större ryggsäckarna, särskilt om de är fulla, se till att de tyngsta föremålen är förpackade i väskans botten. Köp en ryggsäck med breda remmar och se till att de är tillräckligt täta så att väskan ligger så nära kroppen som du kan få den.
Vad är den bästa väskan för din rygg
För att resa, särskilt med flyg när du är i en situation att behöva gå runt och bära ditt handbagage i ett par timmar, är en större läderryggsäck den perfekta lösningen. Det blir lättare att bära, dina händer blir fria och bra läder kommer att vara för evigt och bara se bättre ut med åldern.
Vad är den bästa väskan för din rygg